BETINGELSER

GAVESKUFFEN.DK tilbyder via Internettet mulighed for at købe gaver, herunder samlede ”gaveskuffer” bestående af et antal gaver.

Du betaler via Dankort eller et internationalt betalingskort samtidig med, at du bestiller varerne. Vi hæver dog ikke pengene, før varerne er afsendt til dig, og vi tilbagefører prisen for gaverne, såfremt du udnytter fortrydelsesretten inden for 14 dage, fra du har modtaget varerne. Forsendelsesomkostninger til Postdanmark refunderes dog ikke, og du må selv betale returneringen af varerne eller aflevere dem på vor adresse. Ved køb af en samlet ”gaveskuffe”, skal du returnere alle gaver i ”gaveskuffen”, da det er et samlet køb.

Er én eller flere af gaverne beskadiget, når du modtager dem, skal du kontakte os for reklamation. Vi sender så en pakkeseddel, hvor porto til Postdanmark er betalt, og du kan sende hele pakken gerne i den samme emballage eller i en anden beskyttende indpakning.

Når du betaler og afgiver oplysninger om kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre, får vi ikke adgang til disse informationer. Vi modtager oplysninger om dit navn, adresse, telefon, e-mail samt et transaktionsnummer, ligesom vi registrerer, hvad du har købt. Vi videregiver ingen omlysninger om dig til andre, og vi kontakter dig kun via e-mail eller post, såfremt du har markeret dette ved ordreafgivelsen. Du kan til enhver tid kontakte os, hvis du ikke længere ønsker at få information fra GAVESKUFFEN.DK. Vi bevarer information om dine køb til lovpligtig brug i vort bogholderi i 5 år.

Vi kan ikke i alle tilfælde gennemføre salg til udlandet, så vi vil kontakte dig, hvis du bestiller fra og ønsker varer leveret til udlandet.


GAVESKUFFEN.DK A/S     STRANDGADE 4 B      DK-1401 KØBENHAVN K
TEL. +45 26 15 09 60     FAX +45 32 969 969     MAIL: INFO@GAVESKUFFEN.DK