HVAD KAN VI TILBYDE DIG ?

GAVESKUFFEN.DK udspringer af en idé og et ønske om at tilbyde gode gaver, så både giver og modtager kommer til at opleve en glæde.

Når du køber gaver hos os, er der tænkt både på indholdet og indpakningen.

Vi bestræber os på at gøre det inspirerende, enkelt, sikkert og trygt at købe gaver. Vi skal ikke erstatte den glæde, det kan være at købe en god gave i en god butik, og dem er der mange af. Men som et supplement kan det være rart at have nogle gode gaver i gaveskuffen.

Vi bruger vores kræfter på at vælge gode gaver, og her støtter vi os til sunde pædagogiske principper. Legetøj skal være sjovt, men meget legetøj kan også indeholde meget stille og rolig leg. Derfor vil der være en stor del af sortimentet, som er meget klassisk, og som du måske vil huske fra din egen barndom.

Legetøj skal selvfølgelig ikke være farligt, det siger fornuften og det er der regler for. Men vi skal acceptere, at børn elsker lidt spænding. Og Cowboy´dere og Indianere kæmper nu engang, ligesom riddere har sværd og lanser - uden at vi tror, at vores børn bliver mere voldelige af disse lege.

Trælegetøj er skønt, men brugt rigtigt er plastik et fortrinligt materiale - tænk blot på Lego-klodser. Det skal selvfølgelig ikke være giftigt. Vi vil heller ikke tilbyde gaver, hvis vi ved, at der er brugt børnearbejde til fremstillingen. Hellere en mindre gave af god kvalitet med meget leg i end en stor mængde billigt produceret og hurtigt kasseret legetøj uden varig værdi.

Vi bruger også kræfter på at præsentere og beskrive gaverne på Internettet, ligesom det skal være let at bestille og sikkert at betale. Vi bestræber os på at levere gaverne hurtigt, normalt i løbet af 4-7 dage. Endelig har du 14 dages fortrydelsesret, fra du har modtaget gaverne, fordi du jo ikke har haft samme mulighed for at se og mærke gaverne, som du normalt har i en butik. Du skal blot sende hele gaveskuffen retur til os, og du får gavens pris refunderet. Porto og ekspeditionsgebyr refunderes dog ikke, og du skal selv betale for at sende varerne retur. Har du reklamationer, betaler vi selvfølgelig omkostninger til returnering og fremsendelse af en ny intakt gave.


GAVESKUFFEN.DK A/S     STRANDGADE 4 B      DK-1401 KØBENHAVN K
TEL. +45 26 15 09 60     FAX +45 32 969 969     MAIL: INFO@GAVESKUFFEN.DK